WEKO3
アイテム
Ingredients of jelly products affect aspiration-related pulmonary inflammation; in an animal study
https://dmu.repo.nii.ac.jp/records/5160
https://dmu.repo.nii.ac.jp/records/516080bdaf3c-f8ef-4fb7-b648-55b457cd8f97
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-09-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Ingredients of jelly products affect aspiration-related pulmonary inflammation; in an animal study | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
栃木, 康佑
× 栃木, 康佑 |
|||||
学位名 | ||||||
学位名 | 博士(医学) | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 32203 | |||||
学位授与機関名 | 獨協医科大学 | |||||
学位授与年度 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 令和3年度 | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2022-03-04 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 甲第827号 | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | This version of the article has been accepted for publication, after peer review (when applicable) and is subject to Springer Nature’s AM terms of use, but is not the Version of Record and does not reflect post-acceptance improvements, or any corrections. The Version of Record is available online at: http://dx.doi.org/10.1007/s00455-020-10192-1 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | Dysphagia. 2021;36(4):719-728. doi: 10.1007/s00455-020-10192-1. | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |